Monday, June 11, 2012

Schiermonnikoog Island EU-038 PAFF-017 activation video

Just the video from the activation as I don't have time to write a proper report yet. I need to type the log into the computer and send it first. I had very bad weather, rain and lots of wind. But I didn't want to cancel the activation after so much effort into the preparation and whole trip.

Alvast de video van de activatie omdat ik nog geen tijd heb om een goed bericht te schrijven. Ik moet eerst het log nog in de computer zetten en versturen. Ik had extreem slecht weer, veel regen en wind. Maar als echte radioman wou ik deze activatie niet afzeggen na zoveel moeite en voorbereiding.
4 comments:

 1. Hallo Bas, altijd leuk zo'n portable set up. De volgende keer met mooi weer. ;-) 73 Paul

  ReplyDelete
  Replies
  1. Achteraf moet je altijd rekening houden met het weer. Maar ik dacht de hele week dat het wel goed zou komen.....niet dus. 73, Bas

   Delete
 2. Hallo Bas,

  Ik heb zaterdagmiddag nog vaak aan je moeten denken met dat hondenweer. Ik hoop, en dat verwacht ik ook wel, is de activatie een succes geweest en de moeite waard.

  73 Hans

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallo Hans, het was echt slecht. Toen ik er mee bezig was heb ik wel een paar keer gedacht waar ik in hemelsnaam mee bezig was. Mijn collega's denken ook dat ik een klap van de molen heb gehad haha. Zolang er tenminste maar 1 QSO gemaakt word is het altijd een succes, heb uiteindelijk 14 QSO's gemaakt. Nou ja, ik probeer 1 dezer dagen even een stukje te schrijven hierover. 73, Bas

   Delete

Thanks for your comment. Bedankt voor je reactie. 73, Bas